12u – Picknick Plein Public, Theaterplein

Picknick Plein Public, smakelijk en solidair!

Kom samen met je leerlingen, collega’s of vrienden naar het Theaterplein in Antwerpen voor een maal met een mondiaal verhaal.

Picknick Plein Public is namelijk niet zomaar een picknick. Solidariteit staat centraal en duikt op de meest onverwachte manieren op. Richt al picknickend je blik op de wereld, meet je solidariteitsgehalte en geniet intussen van live straattheater (Compagnie Amai) en muziek (Mary & Jay).

Eten & drinken: Bestel vóór 21 april goedgevulde fair trade picknickpakketten (1 pakket = €5) via de website of breng je eigen, duurzaam gevulde, brooddoos mee. Warme en koude dranken zijn ter plaatse te verkrijgen aan een klein prijsje.

Meer info en inschrijven via www.picknickpleinpublic.be.

Waar: Theaterplein, Antwerpen
Wanneer: vrijdag 28 april 12u – 14u

Picknick Plein Public is een initiatief van Broederlijk Delen, Studio Globo en Oxfam-Wereldwinkels.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden.