12u30 – Droom van A: samen burgemeester, Brede school ’t Keerpunt

Samen maken we de stad van morgen. Hoe ziet jouw stad er uit in 2024?

Op 29 april kan je mee de toekomst van A schrijven in de droomateliers, kennismaken met de eerste 12 burgemeesters met plan A en/of je eigen idee achterlaten in onze plan A dromenvanger.

Een jaar lang werken we samen (met jou?) ons eigen plan A uit op basis van de ideeën en dromen die we verzamelen op 29 april. In April 2018 maken we een eigen Plan A met concrete voorstellen voor Antwerpen. We bekijken welke ideeën we zelf kunnen en zullen realiseren tegen 2024. We vragen het volgende bestuur om rekening te houden met onze voorstellen.

 

12.30 – 13.30 Lunch en netwerken

Vanaf 12.30 is elke Antwerpenaar welkom om tijdens een lunch kennis te maken met Plan A, het dagprogramma en al die andere Antwerpenaren met een hart voor A.

13.30 – 17.00: Droomateliers Plan A
Wil je aan de slag met je eigen idee of dat van anderen? Per thema leggen we onze ideeën voor de eerste keer samen en maken we een pagina van de krant van de toekomst. Hoe ziet A er in 2024 uit als jij het voor het zeggen hebt en jouw idee samen met dat van anderen is uitgevoerd? Om 16.30 presenteren we aan elkaar en alle aanwezigen het resultaat.

14.00 – 16.30: Burgemeesterklap Plan A
Wil je je laten inspireren door anderen? Kom dan kennis maken met de eerste burgemeesters van Plan A. Elk uur zijn er vier burgemeesters die bij het begin van het uur een korte presentatie geven, met aansluitend tijd voor vragen en nieuwe ideeën.

13u30-17u00: Broedkamer Plan A
Wil je te weten komen of Plan A iets voor jou is? Kom dan kennismaken met Plan A in de broedkamer. We ontvangen je met een drankje en een muziekje. Samen bespreken we de opzet van Plan A en verkennen we of het iets voor jou is .

Waar: Brede school Het Keerpunt, Prins Leopoldstraat 51, Borgerhout
Wanneer: 
zaterdag 29 april 13u30 – 17u

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden.