11u – Zondagmiddagen in de verschillende districten

Op zondag 30 april zullen er op verschillende pleinen en straten in Antwerpen plaatsen zijn waar de tijd en ruimte wordt vrijgemaakt om elkaar te ontmoeten, en met elkaar in gesprek te gaan over de toekomst van de stad.

Kom ontdekken wat er allemaal leeft en broeit in jouw wijk: elke Antwerpenaar heeft wel een of ander idee om van zijn of haar stad een betere plek te maken om te wonen. Misschien zijn er nog wel meer mensen uit jouw buurt die met hetzelfde idee rondlopen?

Iedereen is welkom: verenigingen en individuele enthousiastelingen.

Kom je toevallig langs? Schuif gezellig mee aan tafel (of leg mee je dekentje in het gras) voor een hapje en een drankje: iedereen is welkom! We hebben niets nodig, buiten wat tafels, stoelen, eten en elkaar.

Waar:
– De Boeienweide op Linkeroever
– Het Laar in Borgerhout: Borgerhout’s got talent
– Aan het MuHKA op ’t Zuid
– St. Andries  in de Antwerpse binnenstad
– Bouckenborgh Zomerpark in Merksem: Merksem omarmt A
Wanneer: 11u – 14u

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden.